:: ADVOKATENKANTOOR DWARKA PANDAY ::
Home Contact
introductie rechtsgebieden tarieven algemeneVoorwaarden

Rechtsgebieden

• Procesrecht
• Contractenrecht
• Arbeidsrecht
• Huur- en woonrecht
• Consumentenrecht
• Incasso/verbintenissenrecht
• Aansprakelijkheids- en letselschaderecht

Ik voer een algemene praktijk, waarbij de verdieping ligt op het vlak van het procesrecht, het contractenrecht (arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht, incasso, etc.), bepaalde vormen van executie en beslagrecht en bepaalde onderdelen van het bestuursrecht (meer in het bijzonder, maar niet alleen, betreffende de werkloosheidswet).

Weet u niet precies onder welk rechtsgebied uw probleem valt, dan is dat niet erg. Ik zal dat samen met u achterhalen, als u mij om advies vraagt.

Hier geef ik wat voorbeelden. Heeft u problemen met uw werkgever of werknemer dan valt dat onder arbeidsrecht. Heeft u iets gekocht, maar de aankoop bevalt u niet omdat het niet is wat u ervan had mogen verwachten, dan valt dat onder het consumentenrecht. Wordt u ten onrechte met een vordering via de deurwaarder geconfronteerd, dan valt dit mogelijk onder incasso/verbintenissenrecht. Moet iemand u betalen voor een bewezen dienst en weigert die persoon dat te doen, dan valt dat ook onder incasso/verbintenissenrecht.

Om bij te blijven op mijn vakgebied, volg ik jaarlijks cursussen die het beste aansluiten bij mijn praktijk. Op die manier voldoe ik aan de opleidingsvoorwaarden die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt. De Nederlandse Orde van Advocaten waakt over de kwaliteit van de dienstverlening door advocaten. Dat is goed voor u en voor mij. U krijgt dan goede hulp en ik blijf een goed professional.

Ik weet dat er veel mensen zijn, met problemen die raken aan verschillende rechtsgebieden. Ook rechtsgebieden die buiten mijn specialiteit vallen. Om te voorkomen dat u in een dergelijke situatie op u zelf wordt teruggeworpen, ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Soedamah Advocaten BV, waar er diverse advocaten zitten met elk een eigen specialiteit, die u alsdan mogelijk kunnen helpen. Brengt u gerust ook een bezoekje aan hun website www.soedamah.nl

:: ADVOKATENKANTOOR DWARKA PANDAY ::
Copyright: 2013 I webdesign: www.webdrukdesign.nl